Home Actueel Nieuwsberichten 2011 Loop de Nijmeegse Vierdaagse!

Loop de Nijmeegse Vierdaagse!

Het grootste wandelevenement van de wereld zit er weer aan te komen. Dit jaar zal Energy4All samen met "The Tribute To The Cats Band" (TTTCB) de Nijmeegse vierdaagse lopen van 19 t/m 22 juli 2011.

'Lonely Walk' (een nummer van The Cats) en de Nijmeegse Vierdaagse:  een grotere tegenstelling lijkt er niet te zijn. Dit jaar zal Energy4All samen met "The Tribute To The Cats Band" (TTTCB) de Nijmeegse vierdaagse lopen! 

TTTCB zet zich in voor "Tim Star". Tim is op 15 maart 2009 geboren in Volendam. Wie aan Volendam denkt, denkt aan vis en muziek. Dat laatste is ook zeker iets waar Tim mee opgroeit. Tim houdt veel van muziek. Het komt dan ook regelmatig voor dat wanneer wij in de auto zitten, Tim spontaan begint te klappen wanneer hij muziek hoort. Hij wil graag dansen, maar door zijn ziekte kan hij dit niet. Hij doet dit op zijn eigen manier: zittend op de grond wipt en klapt hij mee.
Voor Tim is het dan ook altijd een groot feest als hij mee mag naar bappie (het volendamse woord voor opa) en oma. Bappie is al zijn leven lang muzikant. Momenteel is hij ook fanatiek in de muziek bezig, hij speelt in de Tribute to the Cats band.

Op 22 juli zullen we samen met nog tienduizenden wandelaars hand-in-hand de 'Via Gladiola' bewandelen! U kunt zich alleen nog via loting inschrijven op: http://www.4daagse.nl/nl/deelnemen/inschrijven/burgers.html
Ook kunt u hier eventuele wijzigingen aanbrengen in het goede doel waarvoor u loopt!

Wilt u voor Energy4All de Nijmeegse vierdaagse lopen neemt u dan contact met ons op en vraag naar Toine van Wirdum. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. Zo kunnen en zullen wij u infomeren of het gezamenlijke startpunt, T-shirts, ander promotie materialen  en verdere informatie!